Päätin minäkin sitten alkaa kirjoittelemaan päiväkirjaa, joksi pojat tätä sanovat. En sitten tiedä kuinka aktiivinen kirjoittaja olen, mutta se jää nähtäväksi.
Pitkään olen lueskellut muiden kirjoiuksia ja E kerran kysyi että miksi en itse kirjoita myös, kun aina vaan luen toisten juttuja ja muutenkin olen koneella. Voisiko tästä päätellä sitten sen että koneella istun lasten mielestä aivan liikaa? :|

Tämä blogi siis tulevaisuudessa kertoo meidän perheestä ja arjesta, tavallisesta lapsiperheen arjesta, iloineen ja suruineen. Meidän tavallista arkea ehkä kuitenkin värittää lapset 10 v. ja 8 v. joilla molemmilla on diagnoosit, perheen eläinlauma, jossa on 4 koiraa ja 1 kissa. Väriä toivottavasti saamme tähän perheeseen vielä tulevaisuudessa lisää kansainvälisen adoption kautta!

Otsikossa lukee myös panikointia. Panikointia siksi, että varsinainen adoptioneuvonta on meidän osalta nyt valmis ja ensi viikolla lupasimme lähettää PeLan sossulle poikien tarkat diagnoosit, kun en muista niiden numeroita ja sitten pitäisi päättää lähdemmekö special needs-adoptioon, tämä kun täytyy kirjata kotiselvitykseen. 
Entä mikä tulisi olemaan meidän mahdollinen maa? Tämänhän piti olla melkein alusta asti selvää, että suuntaamme Kiinaan, mutta viime viikoinen puhelu Interpediaan kertoi että Kiinasta loppuu special needs-adoptiot.
Miten tästä voikin tulla näin vaikeeta? Eihän meidän pitänyt olla laput silmillä minkään maan suhteen ja onhan niitä muitakin mahdollisia maita "tarjolla", mutta mikään ei tunnu kuitenkaan enää niin omalta. Kolumbia ja Thaimaa ovat kiinnostavia, mutta joku niissä mietityttää. Etelä-Afrikka oli pitkään myös vahvoilla, mutta jossain vaiheessa olikin tullut muutoksia, ettei perheessä voi olla 2 biologista lasta ja pojathan meillä jo ovat.
Illalla saunan lauteilla taas mietimme ja pohdimme asiaa yhteistuumin. Eikä tämän asian kanssa välttäättä ole niin kiire, voidaanhan me kai sossulle ilmoittaa että emme ole tulleet minkäänlaiseen päätökseen vielä ja jäämme kypsyttelemään asiaa! Mutta pian 6 vuoden kroonisen vauvakuumeen haluaisi saada jo parantumaan. Toivottavasti helpotusta tuo siskolle tammikuussa syntyvä tyttö! :)