Lumi tuli, lumi suli ja lumi taas tuli! Eilen illalla alkoi satamaan lunta ja aamulla oli maa valkoinen :) Ei sitä lunta nyt kinoksittain ole, mutta on kuitenkin.
Maanantaian kun lähdimme ajamaan kohti Helsinkiä, satoi lunta. Raisiossa satoi jo pelkkää räntää, mutta Salon seudulla oli jo tiet aivan kuivia ja aurinko paistoi.
Aurinkoisessa säässä saimme ajaa loppu matkan.
Matkaa varten olimme varanneet reilusti taas aikaa, niin kuin aina. Tällä kertaa poikkesimme rutiinista ja pysähdyimmekin heselle syömään ikean sijasta. T meinasi että muuten voisi tulla kiire ajaa lopun matkaa kun jään kuitenkin katselemaan mitä pääkaupunki seudun ikeassa on sellaista, jota täältä Raisiosta ei saisi. En ymmärrä mistä moinene ajatus sille oli tullut? :o

Varsinainen käynti meni oikein hyvin. Sosiaalityöntekijä oli mielestäni kirjoittanut tosi hyvin meistä. Jännää oli vaan lukea sitä tekstiä paperilta. Perhe ja henkilöt olivat todella tuttuja, mutta jotenkin vieraita. Muutama kohta oli jätetty "auki" siitä tekstistä ja niitä vielä lisäillään.
En tiedä mitä tämä sosiaalitäti mahtoi ajatella kun kysyi missä isäni on töissä. Enhän mä tiedä, onkohan koskaan ollut edes aikaisemmin puhettakaan, muuta kuin että telakalla isä tällä hetkellä työskentelee. Mutta mikä on se oikea paikka? Kaikkihan täällä puhuvat telakasta ja jokainen tietää missä silloin työskennellään, mutta se ei ihan taida riittää lautakunnan jäsenille...

Sosiaalityöntekijä oli sitä mieltä että sovimme todella hyvin erityistarpeisen lapsen vanhemmiksi, se luki kotiselvityksessäkin, mutta sanoi sen meille vielä erikseen.
Kotiselvityksessä kerrottiin meidän lähisuvusta hieman ja suhteista heihin. Meidän perheestä (ilman eläimiä) kerrottiin tietenkin eniten ja pojista ja poikien mielipiteistä uutta sisarrusta ajatellen.
Ensi viikolla saamme postissa sitten korjatun version, ohjeet loppujen papereiden keräämistä varten lautakuntaan ja ekan laskun. Sen jälkeen alkaa varsinainen odotus; jäämme odottamaan lautakunnan käsittelyä ja päätöstä. Toivottavasti odottaminen menee nopeasti.
Me päätimme jäädä myös PeLan asiakkaaksi, koska olemme tykänneet käydä siellä neuvonnassa ja palveluun ollaan tyytyväisiä.

Tämä viikko meni taas niin kiireessä. En meinaa vieläkään tajuta että tänään on torstai, kun maanantain vapaa sotki mut ihan täysin :D
Tiistaina olin naapurissa Party Liten kynttiläkutsuilla ja tämä ystävä päätti myös aloittaa esittelyuransa niillä tuotteilla. Tervetuloa kaikki siis tammikuun alussa meille kutsuille ;)
Emännät saavat 10€ ostaa sellaisen ihanan pienen norsun. Mulla on siitä sarjasta jo iso norsu, kirahvi ja seepra. Sarja täytyy siis päivittää heti kun se on mahdollista.

Keskiviikkona meillä olikin perhepäivähoitajien ja ryhmisläisten yhteinen joulujuhla. Kyllä noi pienet lapset ovat niin suloisia kun esiintyminen jännittää, kesken esityksen huomataan omat vanhemmat ja niille pitää moikata ja taas jatketaan esiintymistä :D
Illan huipennus oli tietenkin joulupukki ja vanhemmat ilahtuivat joulupukin mukana tulleesta lumisateesta :)

Nyt lenkittämään koirat ja naapuriin ilta teelle!