Tänään oli se päivä, kun tapasimme toisen adoptioperheen. Vierailu oli todella mukava ja perhe oli äärettömän mukava. Heiltä sai paljon arvokasta tietoa ja äiti sanoi moneen otteeseen että jos matkan varrella tulee jotain kysyttävää tai mitä tahansa mieleen, niin aina voin soittaa. En kuitenkaan halua olla kenellekään vaivaksi, mutta uskon hänen myös tarkoittavan sitä!

He näyttivät valokuvia lapsistaan hakumatkalta, lastenkodista ja kertoivat kokemuksiaan matkajärjestelyistä, hoitajista ja haastatteluista. Jokaisen lapsen haku oli ollut erilainen, mutta kuitenkin samanlainen. Vierailun myötä tuli tässä jonkun aikaa itseä vaivannut epätodellisen olon tilalle positiivinen tunne. Ehkä mekin vielä joskus, vaikkakin pitkän ajan kuluttua, saamme oman lapsen! Tämä antoi uutta uskoa ja intoa odotukseen! Oli ihana huomata ihan konkreettisesti että aivan erilaisesta maasta oikeasti lapsia saapuu tänne Suomeen. Olenhan toki nähnyt kaupoissa ym. paljon adoptoituja lapsia, mutta en ole koskaan jutellut kasvotusten kenenkään perheen kanssa.
Vielä kun jaksaisi odottaa sitä lautakunnan lupaa. Toivoisin että äitienpäiväksi saisin mieluisan lahjan ja lautakunnalta lupa olisi "takataskussa".

Hiihtoloma on pian ohi ja lähes koko loma on mennyt hoidellessa juoksevia asioita, kuten siskon luona olin Prinsessaa ihastelemassa, ja E:n huonetta remontoidessa. E on jo kauan ollut sitä mieltä että huone kaipaa uudistusta ja isomman pojan ilmettä. Saimme koko kodin kaaoksen valtaan kun tyhjäsimme huoneen kokonaan, vaihdoimme vaatekaappien paikkaa (olivat kiinteät kaapit) ja maalasimme tasoitusten ja hiomisten jälkeen seinät. Yksi seinä tuli tumman harmaaksi ja loput  seinät ruskean sävyisellä. Värit olivat E:n itse valitsemia ja näin ei yhdistelmä kuullosta mitenkään erikoiselta, mutta oikeasti siitä tuli ihan hieno. Huomenna olisi tarkoitus mennä Ikeasta hakemaan seinille hyllyjä, naulakko, uusi pöytä... Ongelmana on vaan enää mihin saamme hävitettyä "vanhan" kulmapöydän. Pöytä on hyvässä kunnossa, mutta turhan iso siihen huoneeseen.
Mutta uskomattoman paljon pieneen huoneeseen tavaraa mahtuukin. Mutta uskomattoman paljon sieltä sitä meni roskiinkin! Mulla oli jätesäkki kaatopaikka tavaroille, toinen säkki vaatteille joita ei käytetä, ei edes pikkuveli, pino siskon lapselle meneviä tavaroita ja pino jotka menee O:n huoneeseen. Silti sitä tavaraa jäi vielä ihan liikaa, mutta tulipahan kaapit siivottua ja tavarat, ainakin hetkeksi, parempaan järjestykseen.

Mukavia ulkoilu- ja hiihtokelejä kaikille!