Tämä alla oleva teksti on kopioitu suoraan PeLan sivuilta:

"Lautakunnassa on tällä hetkellä (6.3.2009) odottamassa käsittelyä 30 Pelastakaa Lasten asiakasperheen adoptiolupahakemusta. Lautakunnan kokouksissa 11.2.2009 ja 5.3.2009 käsiteltiin yhteensä 10 Pelastakaa Lasten hakijoiden hakemusta. Seuraavaksi on käsittelyvuorossa joulukuun lopussa 2008 lähetettyjä hakemuksia."

Ja meidän hakemus on mennyt lautakuntaan 14.1.2009.  Alla taas PeLan sivuilta kopoiodut lautakunnan kokousjat maaliskulta:

"Maaliskuu

  • ke 11.3.2009 klo 9.00 (suuri kokoonpano)
  • ti 17.3.2009 klo 9.00 (pieni kokoonpano)
  • ti 24.3.2009 klo 9.00 (pieni kokoonpano)
  • ti 31.3.2009 klo 9.00 (pieni kokoonpano)"

Kun olin nämä tiedot lukenut sivuilta, nousi pienen pieni toive, että meillä voisi olla lupa jo tässä kuussa. Ja tämä on ainoastaan ihan omaa päättelyä, koska kokouksia on yllättävän paljon ja meidän hakemus tammikuun puolessa välissä mennyt. Interpedian sivuilta luin että heidän asiakkailtaan on joulukuussa lähtenyt alle 5 uutta hakemusta! Sosiaali- ja terveysministeriön sivut ovat maaliskuun alussa muuttuneet, enkä löytänyt sieltä kuinka paljon hakemuksia olisi odottamassa kaiken kaikkiaan. 
Mutta nyt pidän lippua korkealla!

Tänään oli lasten koulupäivä, vaikkakin on lauantai. Päivällä korvattiin helatorstain jälkeinen perjantai. Koulun vanhempain yhdistys järjesti yhdessä koulun kanssa oikein mukavan koko perheen ulkoilupäivän urheilutalon ympäristössä . Ohjelmassa oli poniajelua, köydenvetoa, lumikenkä kävelyä, pulkalla vetokisaa, hiihtoa (oli oikein latu käyty tamppaamassa), luutapalloa, makkaran paistoa nuotiolla ym. Ilma oli mitä mahtavin, vaikkakin aurinko olisikin saanut paistaa. Väkeä oli paikalla noin 400 henkeä ja tapahtuma oli oikein onnistunut. Tosi mukavasti vanhemmat touhusivat lastensa kanssa ja viettivät perheinä yhteistä aikaa.
Kun kerran kuulun vanhempainyhdistykseen, niin olin mukana yhdessä toiminta pisteessä O:n musiikin opettajan kanssa. Opettaja oli entuudestaan vieras, mutta paljon siinä päivän aikana kaikenlaista juttelimme. Jossain vaiheessa puhe kääntyi vauvoihin ja sitä kautta lapsettomuuteen. Kerroin meillä olevan myös lapsettomuustaustaa ja adoptiosuunnitelmista, niin tästä aiheesta opettaja vasta innostui, koska hänellä sellaisia toiveita myös. Päivän mittaan puhuimme myös paljon erityislapsista (myös meidän pojista). Meillä oli siinä oikein henkevät keskustelut ja päivän päätteksi opettaja vielä kiitti päivästä ja meidän keskustelusta. Me olimme jo alkuun samalla aaltopituudella opettajan kanssa Hymy