Tänään sain päivän parhaan, vai pitäisikö sanoa vuoden parhaan, uutisen! Viime viikolla lautakunnan kokouksessa ei ehditty meidän hakemusta käsittelemään, mutta se ei ollut edes mikään pettymys. Saatiin viikko lisä-aikaa miettiä näitä maa-asioita.
Mutta meidän hakemus hyväksyttiin ihan sellaisenaan!! Olin varautunut lisäselvityksiin, joka olisi viivästyttänyt prosessia muutaman kuukauden, mutta ei mitään!

Päivällä mietin pitkään lähetänkö PeLaan sähköpostia ja kysyn joko ovat saaneet tämän päiväisestä kokouksesta jotain tietoa, mutta sitten päätin että kyllä lähetän. Ovat sitten vastaamatta siellä jos siltä tuntuu, mutta olenpahan ainakin kysynyt. Menin käymään Facebookissa ja noin 10 minuutin päästä tuli aivan sellainen olo että on aivan pakko kurkistaa postit. Enkä olisi ikinä uskonut että niin pian saan vastauksen!
Aloin lukemaan viestiä ja ensimmäiset sanat olivat: "Adoptiolautakunnan kokous olikin siirretty..." Tässä vaiheessa meinasin laittaa viestiä sen enempää lukematta pettyneenä roskakoriin, mutta jatkoin lukemista. Ja viesti jatkui näin: "...jo eiliselle päivälle ja teille on myönnetty adoptiolupa. Onneksi olkoon!!!" Loppu viestissä lukikin sitten että on tulossa oikeata posti postia vielä.

Moni viime viikon lopulla ja viikonloppuna kyselivät missä vaiheessa ollaan projektia ja hehkutin että tiistaina on kokous ja hyvällä tuurilla voidaan iltapäivällä jo jotain tietää. Eikä kukaan ole kysynyt yhtään mitään tänään! Ja mun kun olisi tehnyt mieli kuuluttaa kaikille mahdollisille ja mahdottomille että me olemme saaneet adoptioluvan ja meille on jossain vaiheessa tulossa (mahdollisesti) kolmas lapsi! Eikö kukaan näe että olen jo henkisesti hyvinkin raskaana?!?
Tekstiviestejä muutamille lähetin onneissani, A-siskolle soitin heti ilo-uutisen ja facebookiin piti kirjoittaa positiivisesta tuloksesta. Kai tämä ilo tässä tasaantuu päivien saatossa, mutta yksi ystävä sanoi että muista tämä tunne ja odotuksen venyessä kaiva muistojen joukosta nämä ilontunteet esille. Kun joskus täällä manaan pitkää kurjaa odotusta, niin muistuttakaa tästä hetkestä ;)

Ihanaa aurinkoista kevättä kaikille!